Бившият футболист на Лудогорец Мирослав Иванов-Деко изрази впечатленията си от

...
Бившият футболист на Лудогорец Мирослав Иванов-Деко изрази впечатленията си от
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Марселиньо и Кешеру не успяха да направят разликата за Лудогорец срещу унгарците

Бившият футболист на Лудогорец Мирослав Иванов-Деко изрази усещанията си от мача на разградчани против МОЛ Види, приключил при нулево тъждество оня ден.

" За мен Лудогорец изигра доста добър мач. Едно попадение щеше да промени нещата, унгарците щяха да бъдат принудени да се отворят малко, а това щеше да е идеално за разградчани. Но нещата не се получиха, макар че Лудогорец доминираше. Трябва да отчетем, че против тях също не бе инцидентен тим. Това въпреки всичко е първенецът на Унгария ", съобщи Иванов пред " Меридиан Мач ".

" Този път Марселиньо и Кешеру не съумяха да създадат разликата. Сега обаче няма да им е леко в Унгария, макар че се видя - Лудогорец е по-класният тим. Аз персонално не виждам огромна разлика в играта на първенците, откогато пристигна Пауло Аутуори. Лудогорец продължава да разчита на това, което му донесе триумф до момента. Комбинации, офанзиви от втора позиция, дейни крила, както и бекове. Може би има някои елементи, които убягват, импортирани от Аутуори. Като цяло обаче няма толкоз огромна смяна ", приключи Шуменския Деко.

 И статистиката сочи: Шансовете на Лудогорец да отстрани МОЛ Види са 50:50
И статистиката сочи: Шансовете на Лудогорец да отстрани МОЛ Види са 50:50

Ето защо става дума
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР