Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев говори за предаването „Домът

...
Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев говори за предаването „Домът
Коментари Харесай

Владимир Гаджев за Левски, шампионата, талантите и националния тим

Бившият футболист на Левски Владимир Гаджев приказва за предаването „ Домът на футбола “ по DIEMA SPORT . Халфът сега е без тим и показа, че е бил издирван от клуб от елита. Той разяснява и обстановката при „ сините “.

„ Малко по-различно минава деня ми. Опитвам се да подкрепям форма и упражнявам даже по два пъти. Искам да подкрепям равнище, с цел да може да съм подготвен, когато подпиша с различен клуб. Все още желая да играя футбол и диря вид да се завърна. В дълготраен проект имам концепция с какво желая да се занимавам, само че едно по едно. Имаше единствено едно предложение към мен – от клуб от efbet Лига, само че не се разбрахме. Антони Здравков ме предложения в Ботев Враца, само че не се получиха нещата “, съобщи Гаджев.

„ Опитвам се да вкарам треньорството като визия в главата ми. Няма да е елементарно, колкото ми се коства сега. Опитвам се да споделям с треньори, с цел да ми покажат какво следва. Ще забележим какво ще покаже времето, само че съм окуражен да опитам “, добави още той.

„ Първенството ще е оспорвано. Има няколко тима, които се показват доста мощно. Прави ми усещане Локомотив Пловдив, както и Берое. Арда също се показва добре. Левски занапред ще набира скорост. ЦСКА 1948 също ще набира скорост, както Славия и Монтана. Очаквах по-силно да се показа Ботев Пловдив. Не чакам някой друг от Лудогорец да завоюва купата. ЦСКА има мощен тим, само че няма да може да завоюва купата “, сподели Гаджев.

„ Да, никой не ме потърси, само че очевидно са имали други цели. Боби и Ради се завърнаха и допускам, че това е била алтернативата. Орлин Старокин също е там. Имат и млади момчета – Илия Юруков. Надявам се скоро да се оправи и Мони Славчев. Имат футболисти. Левски не ме е търсил, откогато си потеглих за финален и финален път “, сподели Гаджев.

„ Много са аргументите и те са сложни. Като се почне от ръководенето на клуба и се премине през привличането на футболисти и честата промяна на треньори. Става един обаян кръг и се случи това. Реално през този интервал Левски можеше да стане първенец единствено в една година, в която загубихме точки от Славия и не спечелихме. Отборът можеше да завоюва и три купи, само че загуби финалите. Отговорите са доста и дълбоко. Може би и неналичието на дълготрайна тактика от хората, които ръководеха клуба. Другото, което мога да кажа е, че в един миг имахме порядъчен тим по времето на Ясен Петров и Георги Иванов. Просто ни трябваше поддръжка с два или три прехвърлянето, тъй като тогава играхме и в групите на Лига Европа и ни бяха нужни хора, които да влезнат и да оказват помощ. Но тогава нямаше средства за финансиране на прехвърлянията на някои футболисти “, добави още той.

„ Категорично не виждам дълготрайна тактика в Левски сега. От това, което чета виждам,че договорите на футболистите са за една година. Няма изясненост, а и няма по какъв начин да вършат дълготрайна тактика без финанси. Всички знаем, че клубът е доста усложнен. В момента се разчита на възможната продажба на футболисти и на невероятната поддръжка на почитателите и на хората, които обичат Левски. Няма по какъв начин да им се отблагодарят на хората, които подаряват. Но няма по какъв начин да стане без общоприет спонсор и рекламодатели. Според мен в този момент задачата е краткосрочна – оцеляване. Но радващото е, че привлякоха положителни футболисти. Отборът е млад, само че има и опитни играчи, а и положителни чужденци. Левски спортно-технически наподобява доста добре “, добави още той.

„ Двубоят против ЦСКА 1948 беше най-хубавият мач на отбора от началото на акцията. Това не е загадка за никой. С просто око се вижда. Агресията, която внесоха Боби и Ради Цоневи се оказа решаващо за крайния излаз на мача. Може би и другите към тях се заредиха с тази сила. Бяха доста нападателни и настъпателни. Атакуваха през целия мач и напълно справедливо завоюваха с такава разлика. Като прибавим и Стивън Петков, който последователно ще набира скорост, мисля, че Левски ще стартира да играе все по-добре и да се изкачва в класирането “, съобщи Гаджев.

„ Говорил съм си с тях и съм им споделял, че при други условия те нямаше да са в Левски. Това е истината. Те са на „ Герена “, тъй като клубът има потребност от тях. До преди няколко месеца благодетелят на моя обичан тим беше различен и се дава доста огромни суми за заплати на задгранични футболисти. Естествено обстановката в този момент е друга, че би трябвало да се смени курса и политиката. Радващото е, че тези момчета откликнаха и ще бъдат от изгода на клуба. Млади са и има още накъде да се развиват. Така че клубът може в един миг да е печеливш продавайки някои от тези футболисти, с цел да може да продължи да съществува. Моментът е доста внимателен. Мисля, че те няма какво да губят. Всеки един от тях в този миг, в тази обстановка може единствено и само да завоюва “, добави още той.

„ Щеше да е забавен дуел. Левски притежаваше изключителни футболисти. Бях млад и към мен имаше доста класни футболисти. Но най-вероятно щяхме да победим Лудогорец (смее се). Отново щяхме да станем първенци, тъй като притежавахме характери. Георги Иванов и Георги Петков постоянно са ми правили забележки, когато е трябвало. Приел съм ги и не съм се сърдил. Когато човек играе – гори, когато го нямаш, нещата не се получават “, сподели халфът.

„ Най-основното е България да не допусне гол в 90-ата минута. В последните два мача тимът се показа доста мощно. Направиха ми положително усещане. Далеч сме от тимовете, които желаеме да побеждаваме, даже и Унгария. Мисля, че имаме действителни шансове да се класираме. Тимът има капацитет. Има и други млади момчета, които ще набират скорост. България постоянно е имала положителни млади футболисти. Проблемът е, че треньорите в школите не са добре подготвени. Но това е обвързвано с финанси. Има положителни и кадърни треньори в школите, само че заплащането е ниско. Трябва да им се даде късмет да се развиват. Въпреки, че нямаме инфраструктура има тимове, които изваждат надарени момчета. Доминик Янков, Филип Кръстев – имаме надарени футболисти. Станислав Работов и Станислав Шопов от Ботев Пловдив, както и Светослав Ковачев от Арда “, добави Гаджев.

Вижте във видеото за кое съжалява Владимир Гаджев, както и кой е най-странният съотборник и най-хубавият треньор, с който е работил.
.native-ad-suggested-news { position: relative; margin-bottom: 40px; width: 100%; padding: 20px 0; border-top: 1px solid #e7e7e7; border-bottom: 1px solid #e7e7e7; }.native-ad-suggested-news h2,.native-ad-suggested-news h2 a { font-weight: normal; margin-bottom: 10px; font-family: `Roboto Slab`,serif; color: #000!important; }.native-ad-suggested-news h2 { margin-bottom: 10px; }.native-ad-suggested-news.img-responsive { width: 100%; }.native-ad-suggested-news.img-wrapper { overflow: hidden; }.native-ad-suggested-news.native-ad { display: block; width: auto; height: 18px; background: #ffffff; float: left; bottom: 0; }.native-ad-suggested-news.ad-link { display: inline-block; float: right; margin-right: 4px; line-height: 8px; font-family: Roboto,sans-serif; font-size: 12px; line-height: 10px; color: #777; }.native-ad-suggested-news.barcode { display: inline-block; float: left; width: 13px; height: 10px; margin-right: 5px; border-radius: 0; max-width: 13px!important; }.video-bellow-article { position: relative; display: block; } function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР