Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов вярва, че отборът е

...
Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов вярва, че отборът е
Коментари Харесай

Станислав Ангелов: Левски може да направи всичко, стига им толкова на Лудогорец в шампионата

Бившият футболист на Левски Станислав Ангелов има вяра, че тимът е кадърен да в профил Айнтрахт Франкфурт от Лигата на конференциите.

В изявление за предаването " Арена спорт " някогашният футболен национал отличи представянето на сините в първия дуел от плейофа за влизане в груповата фаза на евротурнира.

" Равенството не е от огромно значение. Приятно ми е продукцията от клуб, почитатели и състезатели. Беше прелестно за гледане. Левски може всичко да направи - може да победи, може и да падне. Имат дух и предпочитание. Не виждам терзание във футболистите на Левски, за което доста се веселя. Андерлехт е противник от топ равнище, само че Левски се опълчи и игра добре:, сподели той.

Столичанинът счита, че Левски ще предприеме верния метод преди реванша в Германия.

" Николай Костов преценя добре процесите. Дано остане в тази уравновесена страст, с цел да взима най-хубавите решения. Предполагам, че Левски ще стартира реванша внимателно. Не е толкоз заплашителен съперникът. Левски не е превъзбуден. Има добра страст и сила. Нищо не е непременно ", добави той.

Станислав Ангелов отличи и работата на старши треньора на столичани Николай Костов.

" Николай Костов е потвърден експерт отвън рамките на България. Забелязвам добър баланс в него откъм убеденост и успокоение. Той се опита да надгради направеното преди него. Той постанова лични визии, само че не с фрапантни промени. Получава му се, за което го адмирирам ", добави той.

Станислав Ангелов призна, че се надява хегемонията на Лудогорец в шампионата да бъде прекратена.

" Аякс е класен тим, който се бе подготвил сносно. Отборът употребява всички недостатъци на Лудогорец. Надявам се, че вторият мач " орлите " ще се показват по-добре. Имаха шансове. Стига им толкоз на Лудогорец, единствено те да не са първенец. Заслужават го, работят добре, само че не може все едни и същи ", съобщи той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР