Бившият футболист на Левски Христо Йовов, който влезе в новия

...
Бившият футболист на Левски Христо Йовов, който влезе в новия
Коментари Харесай

Христо Йовов: Дали с "Левски" или друг клуб, тотото има нужда от реклама

Бившият футболист на " Левски " Христо Йовов, който влезе в новия директорски съвет на Българския състезателен тотализатор (БСТ), съобщи, че държавното сдружението има потребност от реклама, с цел да се развие и след това да донесе повече пари на българския спорт и спортното министерство.

Йовов посочи, че не е обсъждана опцията БСТ да оказва помощ в издръжката на футболния " Левски ". В края на февруари ClubZ осведоми, че сдружението ще стане спонсор на сините, които се намират в тежък миг с неразбираемо бъдеще към финансирането си.

" Едно е несъмнено, че ще създадем всичко допустимо, с цел да разпространяваме тотото. То би трябвало да бъде рекламирано, а дали ще е с " Левски " или някакъв различен състезателен клуб или тим, е различен въпрос ", сподели Йовов пред dsport.

Той добави: " Знаем, че " Левски " е една институция в България и има доста почитатели. По този метод хората могат доста елементарно да бъдат допрени посредством футболния клуб. На този стадий нищо не е коментирано от нас и това са следващи решения ".

БСТ към този момент единственият състезател на пазара на лотарийни игри, откакто неотдавна частните лотарии бяха одържавени с смяна в закона.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (122)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР