Бившият футболист на Ботев (Пловдив) - Георги Георгиев-Гецата, който е

...
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) - Георги Георгиев-Гецата, който е
Коментари Харесай

Легенда на Ботев : Да взимат мерки и този Валентич да напусне по най-бързия начин

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) - Георги Георгиев-Гецата, който е измежду легендите на " канарчетата ", счита, че Азрудин Валентич стои зад напускането на Тодоро Неделев.

" Преминаването на Тошко беше изненада за всички. Аз го познавам добре и знам, че той не искаше да си потегля от Ботев. Има нещо гнило.

Преди две седмици на колекция на ветераните от управлението ни оповестиха, че ще брандират Тошко на клубния рейс, както и още четири митове - Динко Дерменджиев-Чико, Петър Зехтински, Георги Попов-Тумби и Костадин Костадинов. И единствено след няколко дни той си потегля. Как става тази работа?! ", съобщи пред " Мач Телеграф " Гецата.
 Клуб от елита на Турция ухажва голмайстора на Ботев (Пловдив)
Клуб от елита на Турция ухажва голмайстора на Ботев (Пловдив)

През зимата централният нападател бе покрай трансфер през зимата, само че отхвърли и по тази причина краткотрайно бе изваден състава

Той беше безапелационен, че има цялостно доверие на Неделев и е сигурен, че футболистът не е желал да си потегля.

" Зингаревич и Неделев изрекоха разнообразни версии за случилото се, само че аз изрично имам вяра на Тошко. Той обича Ботев и не желае да напуща. Зад цялата тази история стои Азрудин Валентич. Къде е той! В чужбина бил.
 Собственикът на Ботев (Пловдив): Загубих почитание към Неделев
Собственикът на Ботев (Пловдив): Загубих почитание към Неделев

Зингаревич разкри своята позиция за шокиращия трансфер в Лудогоре.

Как по този начин един от шефовете не е в България в този миг? Истината е, че той продължава да командва и почитателите към този момент го схванаха. Нещата не вървят в добра посока. Предполагам, че ще има остра реакция на последователите. Да взимат ограничения и този Валентич да напусне по най-бързия метод.

Недоумявам и по какъв начин може да бъде продаден за 300 000 лв. и то измежду нощите. Това са доста дребни пари за състезател като Тошко. И по какъв начин без него ще се борим за топ 6, каквато цел разгласи управлението. В последните 10 години той е сърцето на Ботев ", сподели още Георгиев.
 Ботев (Пловдив) вади от приложимост номер 8
Ботев (Пловдив) вади от приложимост номер 8

" Канарчетата " не са съумели да откажат на футболиста
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР