Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов коментира събитията в

...
Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов коментира събитията в
Коментари Харесай

Вутов: Ботев постъпи много грозно с Лъчо Балтанов

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Антонио Вутов разяснява събитията в клуба, както и своя трансфер в Унгария.

„ Малко е комплицирано името на новия ми тим, само че се надявам с изявите ми да го научат във футболните среди у нас. Още при първото ми идване се оправих с тази задача “, разяснява с възприятие за комизъм новият футболист на Мезьокьовешд-Жори пред " Дарик радио ".

„ Доволен съм от прехвърлянето, въпреки че последните събития и следствията не бяха доста приятни. Беше въпрос на време. Аз още след първия кръг от българското състезание бях декларирал, че желая да ида в Унгария на нашите шефове, които не ги знам и кои са тъкмо. Казах им, че имам оферта и желая да отида. Доволен съм, че съм тук. В последна сметка всичко свърши, както желаех аз. Надявам се да получа нужните документи, с цел да мога да попадна в групата още на следващия ден “, добави Антонио Вутов.

Той разяснява и бурните събития в Ботев Пловдив. Припомняме, че в последните дни „ канарчетата “ се разделиха с капитана си Лъчезар Балтанов, Иван Бандаловски и самия Вутов. „ С мен не беше толкоз доста, само че това, което се случи с Лъчо Балтанов, е доста грозно. Това беше доста непрофесионално и грозно като постъпка с една от легендите на клуба в последните години, в случай че мога по този начин да го кажа. Повечето хора в тези среди го познават като футболист, само че и като човек. Той е прелестен човек и не трябваше по този начин да се случат нещата. При мен също не беше елементарно. Дойде един миг, в който им споделих, че желая да си потегли. Те споделяха дано мине този мач, дано мине идващият мач... Такава ни беше първата настройка. Не беше елементарно, само че в последна сметка в моя случай нещата се развиха и към този момент съм в различен европейски клуб “, съобщи още Антонио Вутов.

„ Левски сега е в еуфория, а при Ботев ситуацията е малко необичайно, мъчно, даже необяснимо. Надявам се поради футболистите, поради момчетата да имат малко шанс. Тези футболисти не заслужават това, което се случва в последните две седмици. Надявам се да стана главен футболист в новия си клуб. Дано се аклиматизирам бързо, а едвам по-късно мога да мисля за повиквателни в националния тим и сходни неща, в случай че някой следи мачовете в Унгария “, приключи Вутов. efbet Лига 6 кръг, петък 18 септември  Монтана 3:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР