Бившият футболист на Барселона и Интер Самуел Ето‘о даде интервю

...
Бившият футболист на Барселона и Интер Самуел Ето‘о даде интервю
Коментари Харесай

Ето`о: Меси ми беше като син

Бившият футболист на Барселона и Интер Самуел Ето‘о даде изявление преди конфликта сред двата тима в Шампионската лига. Той си спомни за триумфите с двата клуба, разяснява настоящето им положение и показа любопитни вести към звездата на „ каталунците “ Лионел Меси.

„ Барселона започнаха сезона неприятно, тъй като Меси съвсем не игра. Ако той играе ще видите същинската Барселона. Надявам се да не играе против Интер, поради обичта ми към двата тима “, съобщи Ето’о пред „ Gazzetta dello Sport “.

„ Аз отгледах Меси като мой наследник. Имам голямо почитание към Марадона, само че играчите, които означиха най-вече голове в модерния футбол са Роналдо Назарио, Меси и Кристиано Роналдо “.

„ Барселона беше повода, която ми разреши да сбъдна фантазията на милиони африкански момчета и да ги накарам да повярват, че всичко е допустимо в живота. В Интер това се удостовери, там беше идната ми стъпка. Спечелих два следващи требъла с два разнообразни клуба. Мечтата ми в този момент е да споделя насладата на почитателите на Интер със спечелването на идната им Шампионска лига на „ Сан Сиро “, добави камерунецът.

Ето’о също по този начин показа, че Ромелу Лукаку ще способства за тима както на, по този начин и отвън терена. Той също по този начин се изрече и по тематиката с расизма:

„ Президентът на ФИФА Джани Инфантино сподели нещо доста значимо на гала-вечерта за премиите „ The Best “. Без повече говорене по тематиката, трябват дейности. Трябва да има тежки санкции, освен санкции “, приключи нападателят.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР