Бившият футболист на Арсенал Санти Касорла ще започне подготовка с

...
Бившият футболист на Арсенал Санти Касорла ще започне подготовка с
Коментари Харесай

Виляреал подава ръка на Санти Касорла

Бившият футболист на Арсенал Санти Касорла ще стартира подготовка с Виляреал. Треньорският щаб на „ жълтата подводница “ ще има последната дума по отношение на бъдещето на 33-годишния футболист и това дали на него ще му бъде препоръчан нов контракт.

„ Санти Касорла е доста обичан във Виляреал “, съобщи президентът на клуба Фернандо Ройх.

„ Той се намира в доста внимателно състояние поради своята травма и интервенциите, които претърпя през последните 18 месеца. Вратите на клуба са отворени за него и ще му помогнем с всичко, което можем. Имаме отлични връзки с него. Ще забележим какво ще ни предложи бъдещето “, добави Ройх.

33-годишният испанец напусна "артилеристите " след шест сезона в тима.

Касорла не е играл от октомври 2016 година, когато получи контузия в ахилеса, като оттогава до в този момент той мина през 11 разнообразни интервенции, на една от които се наложи да му бъдат отрязани от кожата на ръката 8 см плът, които бяха зашити на глезена.

Касорла възобнови тренировки с първия тим напълно неотдавна.

Бившият капитан на Виляреал Маркос Сена, който сега е почетен президент на клуба, съобщи, че би желал да види Касорла назад в тима на "жълтата подводница ".

Касорла ще стартира подготовка с Виляреал, а според от положението на футболиста, старши треньорът на „ жълтата подводница “ Кайеха ще реши дали да му предложи контракт.

Ако всичко с Касорла е обикновено, той ще получи едногодишен контракт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР