Бившият футболист Марио Метушев е бил на антидепресанти и алкохол

...
Бившият футболист Марио Метушев е бил на антидепресанти и алкохол
Коментари Харесай

Изплува страховита версия за убийството, което извърши Метушев

Бившият футболист Марио Метушев е бил на антидепресанти и алкохол преди да убие приятеля си от детинство Красимир Колджиев-Дзъмбо предходната седмица в Гоце Делчев. Това е една от версиите, по която работят проверяващите, а по думи на осведомени Метушев от известно време се борел с меланхолия и ходел на психиатър, написа Блиц.

Навръх Рамазан Байрям на 14 юни някогашният футболист и 42-годишният негов другар се запили преди обед в заведение до бензиностанция в града. Свидетели описват, че в един миг почнали да спорят, а след това разногласието прераснал в свада, написа в днешния си брой вестник „ Телеграф “.

Персоналът ги успокоил и двамата решили да продължат диалога си в дома на Колджиев, който се намирал наоколо. Повод да се реалокират у дома е била предварителна покана от майката на Дзъмбо, която приготвила празничен обяд за Байряма. Родителите и на двамата са българи мохамедани от село Абланица, община Хаджидимово.

„ Двамата си пуснаха мощно музика и продължаваха да се наливат с уиски без да подвигат виканица “, единствено това съумяла да каже майката на убития.

Около 16,00 часа дамата влезнала в стаята, с цел да им сервира храната и се вкаменила от смут. Синът й лежал на пода безжизнен с окървавено лице и гърди, а Марио се гърчел в спазми, също оцапан с кръв със забит нож в шията.

Колджиев е открит с 6 прорезни рани в региона на гърдите и една в шията. Именно тя е предизвикала гибелта, защото е засегнала сънната артерия, от което е произтекла голяма кръвозагуба.

Странното е, че от ден на ден се приказва за други версии, а не, че Марио Метушев самичък е забил ножа няколко пъти в себе си, откакто е видял приятеля си мъртъв. Доказателствата са голям брой прорезни рани по корема и гърдите му. „ Може ли самоубиец да се простреля 11 пъти “,метафорично разсъждават в болничното заведение. „ Случаят е доста безизходен... “ Има вид двамата да са се борили и ръгали взаимно един различен. Със сигурност обаче алкохолът е изиграл злокобна роля в цялата покруса. На мястото не е открит втори нож.

Според някои двамата другари от детинство имали финансови неуредици и поради това се скарали. Но това не е доказано, защото никой не е ставал очевидец на раздор в връзките им с изключение на в този случай.

Марио Метушев е бил с 11 прободни рани – 6 във врата, 4 в корема и 1 в гръдния панер. Той към този момент е в положително положение, изместен е от реанимация в хирургия на болница „ Иван Скендеров “ Гоце Делчев. Той към този момент се раздвижва, нормализиран е и остава за лекуване под интензивно наблюдаване на лекарите в хирургично поделение. Читатели на в. „ Струма “ оповестиха, че някогашният футболист е с белезници под полицейска защита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР