Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев създава център

...
Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев създава център
Коментари Харесай

Христо Янев прави център за деца с аутизъм

Бившият футболист и треньор на ЦСКА Христо Янев основава център за деца с аутизъм в София. В изявление за " Дарик " той изясни, че благотворителната му концепция към този момент е подкрепена от доста хора, сред които и футболни звезди, искащи да оказват помощ на малчуганите.

Янев бе безапелационен, че децата с аутизъм заслужават еднакъв късмет в обществото, като за задачата те се нуждаят от професионални грижи и помощ.

" Идеята се зароди непринудено. Още в доста начална фаза тя незабавно бе подкрепена от много хора, които откликнаха на молбата ми. Искам да оказа помощ на деца с аутизъм, като се сътвори център за тях. Той би трябвало да бъде оборудван и обзаведен по метод, по който те да получават нужните грижи и за тях да се грижат най-хубавите експерти, които да оказват помощ освен на тях, само че и на техните родители. За децата и родителите им е извънредно значимо да получават грижа на най-високо равнище. Заел съм се с тази задача, защото и аз съм минал отчасти по този бодлив път ", изясни Янев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР