Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира неубедителното

...
Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев коментира неубедителното
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Левски допусна грешка в селекцията

Бившият футболист и треньор на Левски Михаил Вълчев разяснява неубедителното показване на отбора против Крумовград и уточни като една от аргументите сбърканата селекция през зимата.

" Срещу Крумовград Левски не съумя да си означи ситуациите. Галчев получи безусловно непотребен червен картон след своя неточност, само че такива неща се случват.

Положението се утежни, само че Левски продължи да играе по-добре и не си личеше, че е с човек по-малко. Мислех, че Левски ще завоюва и ще си вдигне още повече самочувствието. Получи се може би разпределяне.

Съперникът не беше от ранга на Лудогорец, ЦСКА или Черно море. Трябваше да се завоюва непременно. В идващите мачове тимът би трябвало да покаже, че това тъждество е било случайност. За мен има неточности в селекцията. Трябваше да се вземе още един нападател, тъй като не се знае по кое време Бари ще се завърне в игра.

Това към момента не е ясно. В дадени мачове можеше да се играе с двама централни нападатели. Но до края на сезона Костов би трябвало да се оправя с наличните футболисти ", споделя Вълчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР