Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев сподели

...
Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев сподели
Коментари Харесай

Майкъла: Крайно време е Лудогорец да остане втори

Бившият футболист и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев показа упованията си за новия сезон в шампионата по футбол.

" Битката за купата още веднъж ще бъде сред ЦСКА и Лудогорец. Крайно време е Лудогорец да остане втори. Разград - добре, само че София си е София. ЦСКА вади съществени пари за селекция - взимат се нападатели, които костват няколко милиона, всичко това е добре. Още предходната година купата беше подготвена, само че пропуснахме онази дузпа в стотната минута.

За " Армията " е рано да приказвам. Продължавам да настоявам, че в " чашата " на стадиона може да се направи превъзходен стадион. Преди време платих и направих план за " Армията ", в този момент този е сходен - за какво да не се направи реорганизация! Освен това ЦСКА си я прави, не някой различен.

На един различен стадион пък не престават да чакат козирка. Защо не - може новият министър да вземе решение и да им създадат. Правилно Левски в този момент е в Правец - като нямаш пари, няма да вървиш в Дубай на подготовка. В Правец неприятно ли е? Чист въздух, излизаш и тичаш. Не чакам на " Герена " да имат по-добър сезон от предходния. Същата работа ще са ", сподели Майкъла.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР