Бившият футболен треньор Джовани Галеоне, който е и близък приятел

...
Бившият футболен треньор Джовани Галеоне, който е и близък приятел
Коментари Харесай

Бивш треньор: Само Макс Алегри може да подобри Ювентус

Бившият футболен треньор Джовани Галеоне, който е и непосредствен другар на старши треньора на Ювентус Масимилиано Алегри, има вяра, че Калиду Кулибали и Страхиня Павлович са идеални варианти за гранда от Торино.

„ Старата госпожа “ се изкачи до третото място във краткотрайното класиране в италианската Серия А с 31 точки след 15 кръга. Лидер е Наполи с 41 точки, следва Милан с 33.

Галеоне бе много сериозен към трансферната политика на клуба, само че се изрече положително за Алегри.

„ Познавам го добре. Казвал съм доста пъти, че той е единственият, който може да промени обстановката и ето, че Ювентус се изкачи до третото място “, разяснява 81-годишният експерт пред „ Gazzetta dello Sport “.

Галеоне дефинира като дребни възможностите на тима за купата, поради представянето и резултатите на Наполи от началото на сезона.

„ Трудно е, тъй като не мисля, че Наполи ще понижи оборотите през 2023 година. Интер също е много мощен. Сега е комплицирано да се вършат прогнози, тъй като би трябвало да се види по какъв начин ще е отрази Световното състезание “, съобщи още той.

„ Ще бъде мъчно за Ювентус да подпише с топ футболист през януари. Калиду Кулибали би бил съвършена алтернатива през лятото, а аз имам уязвимост и към сърбина Страхиня Павлович от Република България Залцбург “, добави Галеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР