Бившият екоминистър в правителството на ГЕРБ Емил Димитров-Ревизоро разкри в

...
Бившият екоминистър в правителството на ГЕРБ Емил Димитров-Ревизоро разкри в
Коментари Харесай

Ексминистър на ГЕРБ: Борисов винаги се е отнасял към МВР като към любимо дете, а накрая дойдоха милиционери от 89 г. и го изведоха

Бившият екоминистър в държавното управление на ГЕРБ Емил Димитров-Ревизоро разкри в ефира на предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ", че експремиерът Бойко Борисов постоянно се е грижил за Министерство на вътрешните работи, чиновниците на което сега са на митинг.

" През 1984 година бях стажант в школата на Министерство на вътрешните работи и там следих един офицер по какъв начин ги учеше на карате. Казваше се Бойко Борисов. 20 години години по-късно като бях шеф на организация " Митници " той беше основен секретар на Министерство на вътрешните работи, хората за първи път схванаха, че има такава служба. Уверявам ви, че оттогава до ден сегашен са му били постоянно дребното дето, обичаното дете, скъпото дете. Всичко е давал за Министерство на вътрешните работи. Докато най-после пристигнаха едни полицаи от 1989 година и го извеждат от вкъщи ", сподели той.

" Когато имаше митинги преди две години и мятаха риба и бомбички по служителите на реда, кой защитаваше властта от любовта на народа. Защото тогава беше обич на народа. А в този момент в случай че служителите на реда тръгнат да атакуват сегашната власт, кой да ни отбрани? Да ни пазят стражите, а кой ще ни пази от стражите. Тези хора изтърпяха доста унижения. Тези хора по някакъв метод са лимитирани за протестиране, само че те имат съвест, имат лично мислене, мнение по дадени въпроси. Те извършват заповедите и отговорностите, част от тях душата им се бунтува, само че го вършат. Нямат ли право да си кажат? Подкрепям всичко, което вършат. Притеснявам се да не го изкарат политически, тъй като в тази ситуация служителите на реда, което вършат - каквото и да се приказва, най-после има две златни изречения: " Реформа да, само че не по този начин " и " Реформа да, само че не в този момент ". И те деца хранят, да се вслушаме в техния глас ", разяснява той.

Друг от посетител коментаторите в предаването - писателката Цветелина Цветкова го попита: " Като казвате, че са били дребното дете на Бойко Борисов, очевидно не се е грижил добре за дребното си дете ", на което Ревизоро отговори: " Добре, тогава за какво за тези 8 месеца, в които Борисов не е министър председател, не им се оказа помощ? ". 

" Защото се е натрупало в годините. Те не живеят добре от доста дълги години ", сподели на собствен ред Цветкова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР