Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън, който заемаше своя пост

...
Бившият директор на ЦРУ Джон Бренън, който заемаше своя пост
Коментари Харесай

Директор на ЦРУ при Обама направи разтърсващо признание за извънземните ВИДЕО

Бившият шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ Джон Бренън, който заемаше своя пост при Барак Обама, е дал отговор на въпрос за НЛО в подкаста „ Разговори с Тайлър “. Според мнението на някогашния началник, би било безразсъдно човечеството да мисли, че то се явява единствената форма на живот във Вселената.

"Животът се дефинира по разнообразни способи. Мисля, че е малко самоуверено и високомерно да имаме вяра, че няма друга форма на живот в цялата Вселена ", споделил е Бренън.

Разговорът се е провел няколко месеца откакто Пентагонът разгласява три видеозаписа на които са запечатани НЛО. Те са снимани през ноември 2004 година и януари 2015 година, а по-късно нелегално попаднаха в мрежата.



Министерството на защитата на Съединени американски щати призна достоверността на фрагментите и означи, че „ въздушните феномени, следени във видеозаписите, към момента се характеризират като„ неидентифицирани “. Бренън е нарекъл тези фрагменти удивителни.

"Мисля, че някои от явленията, които виждаме, към момента са необясними. Те могат да бъдат резултат от нещо, което към момента не разбираме, и да включват активност, която някои могат да нарекат друга форма на живот ", декларирал е някогашният шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ.



Бренън е призовал хората и откривателите да останат безпристрастни и да събират допустимо най-вече данни за необяснимите феномени.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР