Бившият директор на комуникациите в Белия дом и настоящ съветник

...
Бившият директор на комуникациите в Белия дом и настоящ съветник
Коментари Харесай

Близък сътрудник на Тръмп е с коронавирус, има снимки, че не носи маска - какво е положението с президента на САЩ?

Бившият шеф на връзките в Белия дом и сегашен консултант на Доналд Тръмп най-вече по външните въпроси Хоуп Хикс е инфектирана с ковид. Това слага въпроса за здравето и на американския президент.
Хикс за последно пътувала с американския президент на Air Force One преди в Охайо. В сряда тя беше видяна с него на борда на хеликоптера Marine One, означиха кореспонденти на Белия дом.
 Авторът на Игра на тронове срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки Авторът на " Игра на тронове " срина Доналд Тръмп и го упрекна, че лъже и клюки
Авторът на паметните книги, които са в основата на поредицата " Игра на тронове ", Джордж Мартин осъди държанието на президента Доналд Т...
31-годишната Хикс е измежду най-близките помощници на Тръмп, която до момента е дал позитивен тест за COVID-19. Тя беше снимана да слиза от Air Force One във вторник в Кливланд без маска. Ден по-късно тя пътува с президента за протест в Минесота.
Според организация Bloomberg, Хикс е посочила признаци на заболяването и е била сложена под карантина на Air Force One при пътуването назад от Минесота, съобщи БГНЕС. Първоначално представител на Белия дом не удостовери публично здравословното положение на Хоуп Хикс.
Белият дом тества регулярно помощници и личен състав, който всекидневно влиза в контакт с президента.
След новината Тръмп съобщи, че през днешния ден чака резултати от теста си за COVID-19. Той удостовери, че Хоуп Хикс е инфектирана.
 Все още няма възобновяване на ежедневните данни за ковид Все още няма възобновяване на ежедневните данни за ковид
След като през вчерашния ден, 1 октомври, бяха рестартирани брифингите за обстановката с ковид - един път седмично, през днешния ден в среднощ не беше направ...
" Току-що ми направиха тест и ще забележим какво ще се случи ", сподели той.
Тръмп отхвърляше дълго време носенето на маски и постоянно е упрекван, че не съблюдава обществена отдалеченост с съпътстващия го екип по време на публични задължения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР