Бившият депутат от ИТН и ПП, а сега – независим,

...
Бившият депутат от ИТН и ПП, а сега – независим,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В LUPA.BG: Руди Гела се ожени тайно

Бившият народен представител от Има Такъв Народ и Политическа партия, а в този момент – самостоятелен, Радостин Василев се ожени скрито. Това се случи на гала в хотел „ Маринела “, който се организира на 24 септември, неделя. Репортер на Lupa.bg засече Руди, който носеше две минерални води, само че не допусна, че е жених. Гела приличаше на забързан за политическа среща мъж, който се приготвя за записва събеседника си.



Бившият министър на младежта и спорта в кабинета „ Петков “ беше в положително въодушевление, с костюм и лека усмивка. Той мина през едно от заведенията в " Маринела " и все две води от бара, като се насочи към другата част на хотела.

" Сигурно отива да записва някого " - изкоментираха го гости в заведението, които хапваха обяд и разпознаха самостоятелния политик. 

Новата годеница на Гела е негова подчинена по време на министерстването му. Преди година и половина Мирела Желязкова, която към този момент е Василева, беше назначена от сегашния си брачен партньор и тогавашен състезателен министър в „ Българския състезателен тотализатор ”, като експерт по маркетинг, само че безусловно за 20 дни съумя да се издигне и потвърди и на 25 март беше преназначена за шеф на отдел „ Реклама и дигитален маркетинг “. Причината за бързата и загадка женитба е бременността на Мирела.



Това е втори брак за Руди Гела, който беше женен 15 години за Нина Петкова и има наследник от нея. Бившият кадър на Политическа партия е прочут столичен плейбой и името му постоянно се свързва с най-различни засукани хубавици. Колегите му от Народното събрание се надяват, че след  ярем ще спре да палува. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР