Бившият депутат от БСП проф. Иво Христов определи кандидатът за

...
Бившият депутат от БСП проф. Иво Христов определи кандидатът за
Коментари Харесай

Иво Христов: Лозан Панов е неадекватен във всяко едно отношение

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов дефинира претендентът за президент Лозан Панов като ''неадекватен във всяко едно отношение''. Той сподели в предаването ''Не се страхувай'', че арбитър Панов е част от ''другия клан'', който не цели действителна правосъдна промяна, а да размени Гешев със собствен човек.

" Става въпрос за два олигархични клана, които са си дали борба на правосъдната власт. Всичко е за главата на нещастния Гешев. Проблемът е, че като желаят да махнат Гешев и да сложат техен човек ", сподели още Христов.

" В момента се популяризират неистини, че през 1939 година сме били доста добре. Тогава отново сме били на опашката. Това е било една мизерна стопанска система. България се модернизира по времето на социализма и направи един скок, който оплаквачите на това време още не могат да простят. В момента сме в доста връзки една примитивна страна от третия свят. При неприятния социализъм бяхме покрай 9 млн., а в този момент несъмнено ще излезем 6 млн. след преброяването ", разяснява Христов.

" Отказах се от депутатството, с цел да запазя себе си. Излязох от Народното събрание, само че не и от политиката. Може би в този момент ще навляза в нея ", съобщи професорът.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР