Бившият депутат Илия Илиев беше оправдан от Софийския градски съд

...
Бившият депутат Илия Илиев беше оправдан от Софийския градски съд
Коментари Харесай

СГС оправда бившия депутат Илия Илиев по обвинение в търговия с гласове

Бившият народен представител Илия Илиев беше оневинен от Софийския градски съд по обвиняването за пазаруване на гласове на парламентарните избори през 2014 година. От прокуратурата оповестиха, че ще стачкуват присъдата пред Апелативния съд, съобщи БГНЕС.
Бившият народен представител от Движение за права и свободи и водач на партия ДРОМ, както и някогашен общински консултант от ГЕРБ в София Илия Илиев беше предаден на съд по обвиняване, че дружно с Иван Тодоров, апетитен от прокуратурата за негов съизвършител, преди седем години са купували гласове в ромския квартал в Ямбол.
 Софийски градски съд оправда Йоан Матев за убийството в Борисовата градина, той отхвърли коментар пред медиите Софийски градски съд оправда Йоан Матев за убийството в Борисовата градина, той отхвърли коментар пред медиите
Състав на Софийския градски съд произнесе оправдателна присъда за Йоан Матев, упрекнат за убийството на Георги Игнатов в Борисовата град...
Съдът през днешния ден го оправда с претекст, че делото против него, тъй като още при започване на следствието е било ясно, че той има имунитет, а способени да водят такива следствия са следователите.
Така след преценка, че доказателствата са събрани от незапознат орган, съдът направи къс разбор на показанията, събрани по време на правосъдния развой и заключи, че нито един от очевидците не е удостоверил в правосъдната зала, че Илиев му е предложил пари, с цел да гласоподава за него.
Соченият за негов съизвършител - Иван Тодоров, обаче е наказан, само че откакто. След съглашение с прокуратурата той е с едногодишна условна присъда и е санкциониран с 5000 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР