Бившият британски премиер Борис Джонсън ще бъде новият колумнист на

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън ще бъде новият колумнист на
Коментари Харесай

Борис Джонсън става колумнист на Daily Mail

Бившият английски министър председател Борис Джонсън ще бъде новият колумнист на английския Daily Mail, съобщава Politico, базирайки се на свои източници.

Както отбелязва изданието, по-рано на 16 юни Daily Mail на първа страница заяви, че от събота във вестника ще стартира работа нов колумнист. „ Три разнообразни източника потвърдиха, че новият ерудиран колумнист, за който се приказва на първа страница на днешния Mail, е, несъмнено,... Борис Джонсън “, написа Politico. Според информиран източник, на Джонсън е обещана " шестцифрена сума " за писане на седмична колокна. Изданието акцентира, че тази позиция дава на експремиера отлична платформа, от която може да подлага на критика сегашния министър председател на кралството Риши Сунак.

Известно е, че в политиката Борис Джонсън навлиза от публицистиката. В по-младите си години той си е вадил хляба като професионален, щатен публицист във в. „ The Тimes “, а някои даже напомнят, че той е бил обичаният вестникарски създател на именития някогашен министър председател и политик -  консерваторът Маргарет Тачър. Преди ден беше обявено, че Джонсън е упрекнат в умишлена машинация на депутатите поради партийния скандал и празненството по време на пандемията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР