Бившият британски премиер Борис Джонсън се завърна към медийната кариера,

...
Бившият британски премиер Борис Джонсън се завърна към медийната кариера,
Коментари Харесай

Борис Джонсън се завърна към медийната си кариера

Бившият английски министър председател Борис Джонсън се завърна към медийната кариера, откакто политическото му бъдеще се оказа нестабилно, предадоха международните организации.

Джонсън бе нает през днешния ден за създател на публицистични мнения в английския таблоид " Дейли мейл ". Изданието е профилирано в гръмките вести против еколозите, администрацията или пък принц Хари, само че от самото начало на абсурда " Партигейт " то поддържаше Джонсън.

Преди седмица някогашният министър председател разгласи, че подава оставка като народен представител поради абсурда. А през вчерашния ден парламентарен отчет заключи, че той е излъгал Народното събрание по отношение на него. 

Сега Джонсън ще разгласява публицистични мнения всяка събота в изданието. Първият му коментар се чака още на следващия ден.

Тази активност ще е добър източник на приходи за Джонсън, който чества 59 години в понеделник и който се готви да стане татко за осми пъти, а също по този начин и наскоро закупи имение покрай Оксфорд. Според " Политико " за медийната си изява Джонсън ще получава по няколкостотин хиляди евро на година.

Той към този момент получи милиони от конференции, след напускането на " Даунинг стрийт 10 " предходната есен.

Джонсън беше сътрудник в Брюксел през 1989 година на английския " Дейли мейл ", като използваше поста, с цел да подлага на критика европейските институции, преди да стане политически хроникьор в Лондон за същото това консервативното издание и за списание " Спектейтър ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР