Бившият безспорен шампион в полусредна категория Тайрън Уудлу най-накрая ще

...
Бившият безспорен шампион в полусредна категория Тайрън Уудлу най-накрая ще
Коментари Харесай

Тайрън Уудли ще се бие с Ковингтън на UFC 253

Бившият неоспорим първенец в полусредна категория Тайрън Уудлу най-сетне ще се изправи против своя безжалостен зложелател Колби Ковингтън. Двамата ще мерят сили в бойната карта на UFC 253, което ще се организира на 19-ти септември. Галавечерта ще бъде управлявана от борба за купата в междинна категория сред Израел Адесаня и Пауло Коста. Боят сред Уудли и Ковингтън може да служи като подглавна борба. Новината за срещата им беше споделена от Уудли в обществените мрежи, който сега тренира интензивно, с цел да е подготвен.

38-годишния деец е драматичен в последните си две борби. За първи път в своята кариера Тайрън е в серия от 2 следващи загуби. Той се показа доста зле в борбата си с Камару Усман предходната година и загуби купата си. Уудли влезе в клетката в края на май, с цел да се бие с Гилбърт Бърнс и още веднъж беше доминиран. Тайрън е с връх 19-5-1 в счита, че багра с Колби е най-съществен в неговата кариера и ще дефинира бъдещето му в ММА.

32-годишния Ковингтън е някогашен краткотраен първенец. В края на предходната година Колби беше в серия от 7 следващи победи. Той се раздели с тази серия, откакто Камару Усман го победи с нокаут в 5-тия рунд.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР