Бившият английски национал Киърън Дайър, който игра в Ипсуич и

...
Бившият английски национал Киърън Дайър, който игра в Ипсуич и
Коментари Харесай

Бивш национал на Англия с покъртителни разкрития: Моят чичо ми направи орална любов

Бившият британски национал Киърън Дайър, който игра в Ипсуич и Нюкасъл, направи шокиращи разкрития за своето детство. 39-годишният сегашен треньор описа за ужасяваща преживелица от времената, в които още е бил дете. Оказва се, че той е претърпял същински призрачен сън с чичо си, който му е правил орална обич.

„ Като дете доста обичах материята на дънките. Обичах да я докосвам и постоянно заспивах в скута на майка ми, когато тя бе облечена с тях. Във въпросната петък вечер, чичо ми Кени също носеше дънки и просто бях задремал до момента в който гледаме телевизия. Внезапно се разсъниха. Събудих се, само че ме беше боязън да си отворя очите. Кени беше свалил панталоните ми до момента в който спях и ме галеше. Замръзнах! Бях скован! Не знаех какво въобще да върша. Най-вероятно той разбра, че съм се събудил, тъй като незабавно стартира да ме утешава и успокоява “, споделя със сълзи на очи Дайър пред " Daily Mail ".

„ Помоли ме да го оставя да довърши това, което прави. Той беше в транс. Обеща ми, че ще ми купи доста шоколад, а по-късно смъкна панталоните ми до глезените. Знаех, че прави нещо извънредно неверно, само че бях заледен. Не можех да шавам. Не можех да приказвам. Не можех да върша каквото и да е било.

След това той наведе главата си в скута ми и стартира да ми прави орална обич. Продължавах да бъда ужасяващ. Нали знаете тези кошмари, в които даже не може да крещите. Чувствах се тъкмо по този начин. Все отново съумях да го отблъсна и подвигнах панталоните си. „ Не казвай на никого “ – прошепна ми той. „ Това е нашата загадка “, добави някогашният футболист. 

Дайър незабавно звъннал на майка си, само че зад гръба му стоял чичо му, който посочил с пръст на устните да мълчи.

Настоящият треньор в школата на Ипсуич е пазил тайната близо 30 години, тъй като считал, че татко му ще убие чичо му в случай че разбере.

Въпросният чичо Кени умира 12 години след случката.

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР