Бившият английски национал и понастоящем мениджър на Дарби Каунти Уейн

...
Бившият английски национал и понастоящем мениджър на Дарби Каунти Уейн
Коментари Харесай

Рууни с шокиращи признания: Заключвах се и пиех по два дни

Бившият британски национал и понастоящем управител на Дарби Каунти Уейн Рууни направи шокиращи разкрития за началото на своята популярна кариера.

В искрено изявление някогашният нападател на Манчестър Юнайтед признава, че постоянно е прибягвал до алкохола, с цел да може да се оправи със славата в първите години.

Рууни проби в мъжкия футбол в Англия на едвам 16 години.

„ Заключвах се и просто пиех, с цел да мога да не мисля за всичко това. Това ми помагаше да не помни някои неща, с които се борех. Когато имах няколко почивни дни не желаех да виждам никого. Просто си седях у дома и два дни просто пиех”, признава Рууни.

„ Това беше в резултат на струпване на доста неща. Напрежението да играеш за своята страна, за Манчестър Юнайетд, напрежението, подбудено от някои неща, които се пишеха за персоналния ми живот… просто се пробвах да се оправя с целия този напън, който се натрупваше”, продължава той.

Рууни добавя още, че в никакъв случай не е споделял за проблемите си с тогавашния си управител или своите съотборници.

„ В днешно време могат да приказват за сходни неща. Тогава просто не се споделяше. Никога не съм приказвал за това със сър Алекс Фъргюсън или някой от моите съотборници”, споделя още Уейн Рууни.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР