Бившият английски национал Франк Лампард коментира освобождаването си от мениджърския

...
Бившият английски национал Франк Лампард коментира освобождаването си от мениджърския
Коментари Харесай

Лампард се сбогува с Челси с достойнство

Бившият британски национал Франк Лампард разяснява освобождението си от мениджърския пост в Челси. Той беше уволнен през днешния ден поради неубедителното показване на лондончани в шампионата.

"За мен беше чест и привилегия да повеждам Челси, клубът, който беше част от живота ми в продължение на доста години. Искам да благодаря на почитателите за поддръжката, която ми оказаха в последните 18 месеца. Надявам се, че те знаят какво значи това за мен. Когато одобрих позицията бях наясно, че няма да е елементарно. Гордея се с достиженията ни, както и с играчите от школата, които направиха първите си крачки в Челси ", стартира изказването на англичанина.

"Те са бъдещето на клуба. Разочарован съм, че нямах задоволително време. Благодаря на господин Абрамович, на съвета на шефовете, играчите, щаба и всички в Челси за самоотвержената работа в тези комплицирани времена. Желая триумф на клуба в бъдеще ", написа Лампард.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР