Бившият американски президент Доналд Тръмп разкритикува имиграционната политика на сегашния

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп разкритикува имиграционната политика на сегашния
Коментари Харесай

Доналд Тръмп с първи голям митинг след края на президентския си мандат

Бившият американски президент Доналд Тръмп разкритикува имиграционната политика на настоящия президент на Съединени американски щати Джо Байдън и прикани поддръжниците си да оказват помощ на републиканците да си върнат болшинствата в Конгреса, съобщи Ройтерс.

Тръмп направи това на огромен протест в щата Охайо, който е един от щатите, в които той означи победа на американските президентски избори предходната година.

Макар Тръмп да взе присъединяване в разнообразни събития на Републиканската партия след загубата си на президентските избори, това бе първият му огромен протест след напускането на Белия дом, който наподоби присъщите за някогашния президент манифестации, които обичайно имат огромно значение за съхраняването на поддръжката на неговите последователи.

На митинга Тръмп съобщи, че от ден на ден имигранти влизат в Съединени американски щати през южната граница на страната.

Всички фотоси

" Ще си върнем Камарата на представителите, ще си върнем Сената, ще си върнем Америка и ще го създадем скоро ", сподели Тръмп.

 Снимка: БТА/АП

Крехките болшинства на демократите в двете камари на американския Конгрес ще бъдат сложени под въпрос на средносрочните избори следващата година, отбелязва Ройтерс.

 Снимка: БТА/АП
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР