Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви, че няма да се

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп обяви, че няма да се
Коментари Харесай

Тръмп: Не виждам причина да се връщам в Twitter

Бившият американски президент Доналд Тръмп разгласи, че няма да се върне в Twitter, макар че профилът му беше възобновен. По време на виртуална среща, Тръмп разгласи, че не вижда причина за това, оповестява The Hill.

" Не виждам причина да се върна. Те имат доста проблеми в Twitter, виждате какво се случва там. Може да съумеят, може и да не съумеят ", разяснява Тръмп.

Той добавя, че е схванал за анкетата на Мъск дали да бъде възобновен профилът му, в която участваха над 15 млн. души. Той е написал в профила си в личната си мрежа Truth Social: " Гласувайте позитивно, само че не се тормозете, няма да вървим на никое място. Truth Social " е специфична. 51.8% от тях гласоподаваха " за ". Въпреки това Тръмп повтаря, че не вижда причина да се връща.

Милиардерът избира да остане в личната си платформа, в която вижда по-добри резултати. Тръмп твърди, че взамодействието с потребителите в Truth Social е " феноменално " и акцентира проблемите на Twitter с ботове и подправени профили.

Въпреки това упованията са, че в един миг Тръмп ще се завърне и в Twitter. Той към този момент разгласи, че ще се кандидатира още веднъж за президент на идващите избори след две години. Това значи, че ще са му от изгода всички канали за постигане на оптимален брой хора.

Профилът на Тръмп в Twitter е измежду най-популярните в платформата. Той има 87 млн. почитатели, които се усилиха с към 100 000 след възобновяване му. Последователите му в Truth Social са в пъти по-малко, защото и самата платформа се употребява от доста по-малко хора.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР