Бившият американски президент Доналд Тръмп обърка лидерите на Турция и

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп обърка лидерите на Турция и
Коментари Харесай

Тръмп предозиран: Нарече Орбан велик лидер на...Турция

Бившият американски президент Доналд Тръмп обърка водачите на Турция и Унгария в предизборна тирада в Ню Хемпшир в понеделник. " Има един човек, Виктор Орбан, някой чувал ли е за него? ", запита Тръмп слушателите си. " Той евентуално е от най-силните водачи в света. Той е водачът на Турция ", сподели някогашният президент.
 

 
Тръмп добави, че " Орбан граничи с Русия ", макар че нито Унгария, нито Турция имат граница с Русия. Тръмп и преди е хвалил Орбан и назовава стила му на ръководство " нелиберална народна власт ".
 
Орбан бе първият европейски водач, който поддържа президентската акция на Тръмп през 2016 година и до последно твърдеше, че той е победил и на изборите през 2020 година След като някогашният президент получи наказателно обвиняване, го прикани да " продължи да се бори ":
" Върнете се, господин президент. Направете Америка още веднъж велика и ни донесете мир ", съобщи Орбан на среща на Коалицията за консервативно политическо деяние на Съединени американски щати по-рано тази година. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР