Бившият американски президент Доналд Тръмп, който беше блокиран от Twitter,

...
Бившият американски президент Доналд Тръмп, който беше блокиран от Twitter,
Коментари Харесай

Тръмп планира да се върне в социалните медии със своя платформа

Бившият американски президент Доналд Тръмп, който беше блокиран от Twitter, Фейсбук и други обществени медии след нападението против Капитолия на 6 януари, възнамерява да стартира своя платформа до два-три месеца, съобщи негов върховен консултант по телевизия " Фокс нюз ", съобщи Ройтерс.

Джейсън Милър - представител на акцията на Тръмп за изборите през 2020 година, сподели, че Тръмп още веднъж ще влезе в пространството на обществените медии с нова, лична платформа, която " изцяло ще предефинира играта ".

Twitter съобщи по-рано този месец, че ще търси отзиви от обществеността за това по кое време и по какъв начин би трябвало да блокира международни водачи, като сподели, че прави обзор на политиката и обмисля дали за водачите да бъдат прилагани същите правила като за другите консуматори.

Twitter, Фейсбук и други обществени медии са подложени на сериозно проучване за метода, по който се отнасят към профилите на политици и държавни чиновници след блокирането на Тръмп поради подстрекателство към принуждение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР