Бившият агент на нападателя на Интер Мауро Икарди - Аблан

...
Бившият агент на нападателя на Интер Мауро Икарди - Аблан
Коментари Харесай

Бившият агент на Икарди: Мауро вече не контролира съдбата си

Бившият сътрудник на нападателя на Интер Мауро Икарди - Аблан Морено, приказва за обстановката към играча. Футболистът бе лишен от капитанската лента, а също по този начин не бе включен в групата за мача от 1/16-финалите на Лига Европа против Рапид (Виена).

" Мауро се промени. Промени мисленето и настройките си. Отвън наподобява явно. Честно казано, чаках това и мисля, че най-лошото следва. Интер направи вярното нещо (лишавайки го от лентата). Като се има поради държанието на антуража му, клубът се държи съответно.

Когато представях ползите му, всичко беше решено на професионално и по-малко обществено равнище. Сега Икарди към този момент не управлява ориста си. Той би трябвало да бъде по-внимателен, защото Интер даде ясно да се разбере на всички клубове по света, че този състезател има проблеми.

Не смятам Мауро за мой другар. Той сподели какво знача за него, изоставяйки ме, когато Уанда се появи. Мисля, че този избор се е отразил на кариерата му. Всичко, което се случва, е резултат от неговите дейности ", съобщи Аблан Морено пред " Football Italia ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР