Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:Намерете бивши съученици,

...
Бивши и настоящи ученици отВТГ Г. С. Раковски:Намерете бивши съученици,
Коментари Харесай

Ученици на Варненската търговска гимназия успешно преминаха практика в Окръжен съд - Варна

 Бивши и сегашни възпитаници от
ВТГ " Г. С. Раковски ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.27 възпитаници от ХI “в “ клас на Варненската комерсиална гимназия " Георги Ст. Раковски “, компетентност " Бизнес администрация “  получиха през днешния ден документи за сполучливо минала индустриална процедура в Окръжен и Районен съд – Варна. Те им бяха връчени от ръководителя на институцията арбитър Марин Маринов и правосъдния админ Мирослава Славчева. Всеки от тях получи образец от настоящата Конституция на България и осведомителни материали за правосъдната система. На церемонията участваха шефът на Варненската комерсиална гимназия Жечка Георгиева и класният началник Кристина Жейнова, които благодариха за партньорството на Окръжен съд - Варна.  

Единайсетокласниците от компетентност " Бизнес администрация “  преминаха практиката в интервала 02.12.2019г. до 30.06.2020г., като част от нея, поради обстановката с Covid-19 се наложи да бъде отдалечено. Всички те поставиха заключителен изпит с въпроси показващи знанията им за правосъдната система и ролята на администрацията. Учениците се оправиха чудесно, като две от възпитаничките Петя Иванова и Дуйгу Хасан реализираха оптималния резултат от 100% правилни отговори.  

Съдебният админ на Варненския областен съд Мирослава Славчева, която е и ученик на гимназията, уточни че е впечатлена от качеството и все по-интензивната практическа устременост на образованието във ВТГ " Георги Ст. Раковски “. Заедно със арбитър Маринов показаха подготвеност и отсега нататък да продължат взаимните начинания, които да бъдат от изгода на учениците в натрупването на познания и умения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР