>Бивши и настоящи ученици отГПНЕ Гьоте:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,

...
>Бивши и настоящи ученици отГПНЕ Гьоте:виж ощеНамерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Немската гимназия е едно от петте училища в България, избрано за участие в международен семинар

> Бивши и сегашни възпитаници от
ГПНЕ " Гьоте ":виж още Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! Регистрирайте се или влезте в профила си.След като завоюва присъединяване в програмата " Училища посланици на Европейския парламент " през 2018 година, НЕГ " Гьоте " справедливо бе отличена за работата си през първите месеци на актуалната година с включване на преподавател в семинар за преподаватели от всички европейски страни на 22.03.2019 година

Това самопризнание е в следствие от извършеното през януари междинно оценяване на дейностите по Програмата за учебни заведения посланици на Екологичен потенциал, осъществено от комисия от професионален обучител от Националната асоциация на българските европейски клубове (НАБЕК) и двама представители на Бюрото на Екологичен потенциал в страната.

Проектът в гимназията се реализира от необятен екип, чиито действия бяха високо оценени по време на следващия семинар за учители, провел се на 11.02 в Дома на Европа в София с впечатляващото наличие на проф. Ингрид Шикова, съучредител на катедра " Европеистика " в СУ " Св. Климент Охридски ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР