Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,

...
Бивши и настоящи студенти отВСУ Черноризец Храбър:Намерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Започва XX Лятна научна сесия на Юридическия факултет на ВСУ Черноризец Храбър

 Бивши и сегашни студенти от
ВСУ " Черноризец Храбър ":Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или.XX Лятна научна сесия на Юридическия факултет на ВСУ " Черноризец Храбър “ ще се организира на 25 и 26 юни 2021 година Тя ще бъде открита от проф. д.ю.н. Йонко Кунчев – декан на факултета, на 25 юни, в 10.00 ч. в Учебно-спортния комплекс. Приветствие към участниците и гостите ще направи проф. доктор Петър Христов – ректор на Варненския свободен университет. Събитието се организира под знака на 30-годишнина от основаването на ВСУ " Черноризец Храбър “.

С необикновен интерес се чакат пленарните отчети. За отношението сред категориите " следи “ и " доказателства “ през призмата на техните теории ще приказва проф. д.ю.н. Йонко Кунчев. Проф. д.пс.н. Людмил Георгиев – водещ учител в катедра " Психология “ на ВСУ " Черноризец Храбър “, ще показа тематиката " Любовта: екзистенциалната ентелехия на живота “. Яни Янев – вицепрезидент на университета и откривателят Светлозар Попов ще създадат разбор " Правоприемник ли е Исперихова България на териториалните права по контракта от 448 година сред Византия и Хунорската империя “.

98 отчета ще показват участниците в ХХ Лятна научна сесия на Юридическия факултет. Те са в направленията " Право “, " Национална сигурност “ и " Психология “ и са в програмата на научните конференции " Право и общество “, " Общество и сигурност “ и XX Международна конференция " Приложна логика на психиката “. Участие ще вземат студенти, докторанти и преподаватели от ВСУ " Черноризец Храбър “ и други университети, а също и учени, и специалисти от практиката от България, Турция, Израел, Кипър,  Казахстан, Украйна и други

Участниците и гостите в конференцията ще се насладят на богатата съпътстваща стратегия. В 12,30 ч. на 25 юни на откритата сцена във ВСУ " Черноризец Храбър “ Държавната опера във Варна ще изнесе концерт " Варна, музиката и морето “. Той е проведен от Клуб Юнеско Варна, с поддръжката на Фонд Култура при Община Варна, и е отдаден на 100-годишнината от оповестяването на Варна за курортен град. Ще бъдат показани творби на Александър Кръстев, Добри Христов и Милко Коларов.

В 18.00 ч. същия ден в Аула Максима на университета ще е българската премиера на документалния филм " Учителят по немски " на проф. д. ист. н. Евгений Кожокин. Предвидена е среща с създателя на кино лентата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР