Бившето зайче Playboy, превърнало се в звезда OnlyFans, Хана Елизабет

...
Бившето зайче Playboy, превърнало се в звезда OnlyFans, Хана Елизабет
Коментари Харесай

Преобразяването на кукла Bratz на зайчето Playboy Хана Елизабет за 20 000 британски лири преди ITV Love Island All Stars

Бившето зайче Playboy, трансформирало се в звезда OnlyFans, Хана Елизабет прави всичко допустимо, защото се надява да получи още една опция за обич, като се завърне в Love Остров за сериала All Stars.

Бомбата Скаус направи много усещане в Серия едно, откакто приключи на второ място с тогавашния си другар Джон Кларк, който й предложи брак в шоуто.

Оттогава Хана се трансформира в пълноправна инфлуенсърка, роди първото си дете и през последните няколко години започва доходоносна кариера в уеб страницата за възрастни OnlyFans, продаващ пикантни фотоси и видеоклипове.

Тя също е претърпяла много промяна, откакто се е подложила на първата си промяна на цици на 20 години, Хана Елизабет призна, че е пръснала над £20 000 за възстановяване на естествения си външен тип.

След като се похвали с В желанието си да наподобява като кукла " Bratz ", Хана си направи няколко интервенции по увеличаване на бюста, оперира носа си в Турция и постоянно си поставя ботокс и филъри. Докат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР