Бившето гадже на победителката от Strictly Come Dancing Ели Лийч

...
Бившето гадже на победителката от Strictly Come Dancing Ели Лийч
Коментари Харесай

Бившият на Strictly Ели Лийч признава, че е изневерил в шокираща изповед и `пропуска` звездата

Бившето гадже на победителката от Strictly Come Dancing Ели Лийч приказва за съжалението си, че й е изневерил в нощен клуб, и че той желае да я завоюва назад.

22-годишната звезда от Coronation Street, където тя играе Фей Уиндас на калдъръма, беше свързвана с нейния сътрудник Строго съперник Боби Брейзър през последните седмици, с двойката се щраква дружно, до момента в който тяхното другарство и допустима романтика стартират да процъфтяват.

Ели също беше свързвана с нейния чисто професионален танцов сътрудник, Вито Копола, по време на надпреварата на BBC след редица интензивни и интимни осъществявания, само че двойката отхвърли всевъзможни мисли за романтика и сподели, че просто са се свързали на дансинга.

Докато звездата от EastEnders Боби се любува на компанията на Ели, нейният някогашен другар Рейгън Петман, 22, сподели пред The ​​Sun в неделя, че съжалява за пиянския сног, който алармира за края на романса им. Сега той желае да възроди това, което имаше с Ели и сподели: „ Нараних я и разб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР