Бившата №1 в света Симона Халеп се оттегли преди мача

...
Бившата №1 в света Симона Халеп се оттегли преди мача
Коментари Харесай

Симона Халеп се оттегли от участие на турнира в Синсинати

Бившата №1 в света Симона Халеп се отдръпна преди мача си от втория кръг на шампионата по тенис на твърди кортове от сериите WTA 1000 в Синсинати с награден фонд 2 114 989 милиона $.

Халеп разгласи, че е с "малко скъсване " на аддуктора на десния крайник.

Румънката, която пропусна Откритото състезание на Франция и "Уимбълдън " поради контузия на левия прасец, изглеждаше, че може да не завоюва мача си от първия кръг във вторник, откакто се нуждаеше от здравно спиране, с цел да се погрижи за десния си крайник.

Тя се върна на корта, съумя да се пребори с дискомфорта и победи Магда Линет с 6:4, 3:6, 6:1, само че медицинските прегледи демонстрираха, че не би било безразсъдно да продължи да играе.

"За страдание, проучването тази заран сподели, че имам малко скъсване в десния адуктор и по тази причина би било прекомерно рисковано да играя ", написа тя в Туитър преди мача си против Джесика Пегула.

29-годишната Халеп добави, че ще си почине и ще направи всичко допустимо, с цел да бъде подготвена за идния US Open в Ню Йорк, където тя ще търси третата си купа от Големия шлем.

Unfortunately, a scan this morning showed that I have a small tear in my right adductor and therefore it would be too risky for me to play tonight. I will rest up and do everything I can to be ready for the
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР