Бившата звезда на Джейми Карагър разкритикува част от играчите на

...
Бившата звезда на Джейми Карагър разкритикува част от играчите на
Коментари Харесай

Екс звезда на Ливърпул: Да загубиш с 1:4 от много слабия Уотфорд е срам и позор!

Бившата звезда на Джейми Карагър разкритикува част от играчите на поради тяхното показване в последните мачове на отбора. До известна степен британецът отбрани мениджъра на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер, който съгласно разнообразни източници скоро ще бъде уволнен.
" Никога не съм работил като старши треньор, само че когато имаш такава селекция от играчи - и не ме интересува какво споделят някои, Манчестър Юнайтед има първокласен състав, не можеш да загубиш от Уотфорд с резултат 1:4. Просто не можеш. Няма значение каква игра задава треньорът, по какъв начин въздейства на съблекалнята, дали е почитан. Тези футболисти в някои мачове просто играха срамно. И това е един от най-скъпите сформира в света, а заплатите са измежду най-високите в света ", разяснява Карагър пред " Daily Mail ".
" Гледах някои мачове на Уотфорд през този сезон, те са доста слаби. И да загубиш от тях с 1:4 - това е позор и срам, като се има поради равнището на някои от играчите на Манчестър Юнайтед. Треньорът ще напусне тима, всички разбираме това и тази тематика скоро ще бъде завършена, само че представянето на някои играчи е просто скандално ", приключи някогашният бранител.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР