Бившата водеща и автор на книги Венета Райкова се е

...
Бившата водеща и автор на книги Венета Райкова се е
Коментари Харесай

Венета Райкова се кълне: Направете това и ще сбъднете всяко свое желание на пълнолуние!

Бившата водеща и създател на книги Венета Райкова се е трансформирала в нещо като нравствен наставник на почитателите си. Вчера, по време на синята луна, която можем да забележим и през днешния ден - тези дни ще имаме пълнолуние, тя поучава какво да създадем, с цел да сбъднем всяко едно свое предпочитание.

Венета го прави от дълго време, хванала му е цаката и се кълне, че работи. Винаги работи сполучливо, само че всичко, в последна сметка, зависи от нас, от мозъка, силата и настройката в главата ни.

Тя поучава да напишем желанието си на лист и да го оформим малко, тъкмо и оптимално ясно. Но това не е всичко. Първо е добре да се отпуснем и да се отърсим от всички странични мисли и усеща, изключително от боязън, негативизъм, съмнение, съмнение.

После би трябвало да напишем какво желаеме да ни се случи на листа - дали нова къща, дали богат мъж, дали нова работа, пари, каквото и да било. Но не просто да го напишем, а да си го представим действително. Толкова действително, че все едно го изживяваме сега.

" Не забравяйте, че и момент съмнение в това, което си пожелавате, няма да ви помогне, а в противен случай. От Вселената може да желаеме всичко, само че в случай че не повярваме, че ще го имаме, тя не ни го дава, тъй като й изпращаме подобен знак - знак на отвращение ", изяснява Райкова.

И не пропуща да каже, че на всяко наше сбъднато предпочитание, би трябвало да обещаем на Вселената, че ще дадем своя си десятък.

Тагове: Венета Райкова желания водеща книги Вселената мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР