Бившата вече звезда на FOX News Тъкър Карлсън проговори публично

...
Бившата вече звезда на FOX News Тъкър Карлсън проговори публично
Коментари Харесай

Уволнената звезда на FOX Тъкър Карлсън проговори: Има надежда. Ще се видим скоро

Бившата към този момент звезда на FOX News Тъкър Карлсън проговори обществено за първи път, откогато в понеделник се раздели с консервативната американска медия без пояснения. Във видео в Twitter той още веднъж не разяснява FOX и оповестеното му уволняване, само че загатна, че не се разделя със феновете си задълго.

Карлсън беше един от най-популярните коментатори на крайното крило на Републиканската партия и водеше шоу по малкия екран. Той беше свален от екран ненадейно в деня, в който беше оповестено решението след края на делото за клюка, в което Fox беше ринудена да поради клеветасрещу Dominion Voting Systems.

Компанията, която дава отговор за машини за избори в няколко щата, съдеше медията за разпространяване на неистини. Тя беше упрекната от Доналд Тръмп през 2020 година, че е манипулирала резултата от президентските избори, които Тръмп загуби от сегашния американски държавен глава Джо Байдън.

Така в сряда Карлсън показа загадъчно двуминутно видео, което не изяснява по какъв начин и за какво е свален от екран, само че разяснява положението на американските медии и общество. По думите му като „ когато се отдръпнеш от шума за няколко дни “, първо виждат какъв брой хубави хора има, а по-късно " какъв брой необикновено глупави са множеството от дебатите, които виждате по малкия екран “.

Good evening
— Tucker Carlson (@TuckerCarlson)
Карлсън декларира, че това, което се случва в ефир в този момент, няма никакво значение. " След пет години даже няма да си спомняме, че сме ги чували ".

В края на клипа телевизионният водещ задава въпроса: „ Къде към момента можете да намерите американци, които споделят същински неща? Не са останали доста места, само че ги има и това е задоволително. Докато можете да чуете думите, има вяра. Ще се забележим скоро. "

Раздялата на Карлсън и FOX остана недообяснена и от двете страни, само че до нея се стига, откакто в делото за клюка против малкия екран от Dominion Voting Systems репутацията му пострада. В хода на събирането на доказателствата бяха разкрити вътрешни мейли и известия, които демонстрират, че Тъкър Карлсън е знаел, че популяризира погрешна информация за изборите и за ролята на Dominion в тях. Както той, по този начин и Шон Ханити и Лора Инграм - други известни коментатори по FOX News - са коментирали между тях, че съветниците на Доналд Тръмп лъжат.

" Сидни Пауъл лъже, апропо. Хванах я в неистина. Това е полуда ", написа Карлсън в известие до Инграм на 18 ноември 2020 година

" Сидни е чисто луда. Никой не желае да работи с нея. Същото важи и за Руди ", дава отговор му тя, имайки поради някогашния кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани, юрист на Тръмп и негов представител в акцията за оборване на изборния резултат.

При напускането на водещия бе обявено за правосъдно дело, заведено от неговия някогашен старши продуцент във вечерното му шоу Аби Гросберг. Тя твърди, че работила във враждебна и сексистка среда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР