Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването

...
Бившата световна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването
Коментари Харесай

Голяма промяна! Какво стана със Симона Пейчева

Бившата международна шампионка по художествена гимнастика и водеща на предаването „ Неделни нюанси " по Българска национална телевизия 2 Симона Пейчева има нова обич, написа " Галерия ". Избраникът й Петко Петков е притежател на мощна компания, която от 20 години се занимава със строителство и съоръжения произвеждане на отоплителни, вентилационни и климатични уреди.

Фирмата е строила бизнес здания и новия хотел „ Хилтън Гардън Ин " на летището, както и няколко постройки във франция и Германия. Любимият й Петко в действителност има забележителни финансови благоприятни условия и задоволява всички прищевки на обичаната си.

Постоянно я води по първокласни почивки, а на някои от фотосите от пътешествията им даже се вижда брачна халка на безимения му пръст. Самата Симона също носи годежен и венчален пръстен, само че изрично отхвърля да разяснява дали към този момент не е омъжена за новия си другар.

В остарели свои изявленията някогашната прелест признава, че даже да облече бяла рокля, то ще е скрито и без непотребна показност. Любопитното е, че дипломираният инженер Петко е имал друго семейство, преди да се събере със Симона, само че дали тв водещата стои зад раздялата с жена му, злите езици мълчат.

Последните фамилни фотоси на Петко с някогашната му брачна половинка и щерка им са от 2018 година и от този момент той е пускал единствено свои снимки от фитнес залата с инструктора си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР