Бившата сервитьорка и модел Тарал Уулф заяви пред съда, че

...
Бившата сервитьорка и модел Тарал Уулф заяви пред съда, че
Коментари Харесай

Моделка със сълзи на очи разказа как Харви Уайнстийн я е изнасилил

Бившата сервитьорка и модел Тарал Уулф съобщи пред съда, че холивудският продуцент Харви Уайнстийн я е изнасилил през 2005 година, оповестява Variety.

Уулф описа, че представител на Уайнстийн се е свързал с нея и й е предложил среща с режисьора. Тя предположила, че е поканена на прослушване, само че когато пристигнала в офиса му, я предиздвикали да се качи в кола, с която била закарана до жилището на продуцента.

Там останала уединено с него и Уайнстийн я поканил в спалнята си. След това я хванал за ръката и я поставил на леглото.

„ Казах му, че не мога, само че той ми отговори, че няма защо да се тормозя, тъй като си е направил вазектомия”, описа тя, добавяйки, че по-късно продуцентът я е изнасилил.

След това дружно с него отишла до офиса му, където считала, че ще състои събеседването с шефа на кастинга. Обещаното прослушване обаче по този начин и не се състояло. „ Просто желаех да не помни всичко това, да си показва, че нищо не се е случило и да се върна към работата си”, показа през сълзи Уулф.

За първи път тя се срещнала с Харви Уайнстийн, до момента в който работела като сервитьорка в Cipriani Soho Upstairs. След като се срещнал с нея, продуцентът я хванал за ръката и я повел по стълбата.

Тя предположила, че ще я заведе на по-уединено място, с цел да й предложи кариера в света на киното. „ Той стоеше против мен. Казах му, че би трябвало да се върна на работа, само че той ме помоли да изчакам малко. И тогава видях, че мастурбира”, описа още моделката.

Първоначално се вцепенила от видяното, по-късно хвърлила по него забрадка и побягнала надолу по стълбите. После помолила колежка да поеме масата му, с цел да не се сблъсква още веднъж с него.

До този миг Уулф не е казвала нищо за случилото се. Няколко седмици по-късно с нея се свързал представител на Уайнстийн и й предложил среща с продуцента.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР