Бившата състезателка от ансамбъла на България по художествена гимнастика Елена

...
Бившата състезателка от ансамбъла на България по художествена гимнастика Елена
Коментари Харесай

Елена Бинева за пътя от грация до модел

Бившата състезателка от ансамбъла на България по художествена гимнастика Елена Бинева показа, че нейните съотборнички доста й липсват. Това обаче не важи за тренировките. 20-годишната софиянка постави завършек на кариерата си в гимнастиката преди година, поради травмите, които я изтезаваха. Тя към този момент работи като модел и разкри какви са задачите и упоритостите й в новото й занятие.

" Много ми липсват девойките. Тренировките мъчно ще ми липсват. Моментите, които сме имали на тренировки - да, само че самите тренировки - не. Състезанията до ден сегашен ги претърпявам с тях, тъй като знам какво изпитват те, когато излизат на терена. Това, което си споделяме преди и след съревнование - това ми липсва. Публиката също, несъмнено, само че тренировките не ", показа Ели Бинева в предаването " Събуди се " по Нова ТВ.

" Животът ми се промени от позиция на това, че пораснах, осъзнах, че решението, което съм взела е било изцяло вярно. Просто виждам по какъв начин вървят надпреварите и тренировките на девойките, по какъв начин всичко е в синхрон и мисля, че това беше най-хубавото, което можеше да се направи. Разбира се, това не значи, че съм се отделила от тях, изключено е да стане. Липсва ми времето, прекарано с тях. Бяхме най-малко по 12 часа дневно дружно. Липсват ми треньорките, изобщо целият колектив. Наистина сме едон огромно семейство и се надявам това да остане по този начин и откакто свърши Олимпиадата и всеки поеме по своя личен път. Новите им съчетания са неповторими, поисквам им да са здрави, това е най-важното. Ако са здрави, са непобедими ", продължи някогашната гимнастичка.

Бинева показа още, че й е било доста мъчно да тренира и да се състезава с болки и травми и в този момент не схваща по какъв начин е могла да го прави. " Мисля, че най-голямото затруднение беше болката в кръста, защото беше много сериозна. Тя в действителност ми пристигна допълнително и нямаше по какъв начин да продължа да се състезавам. Но спортът ми е дал единствено позитивни неща и съм признателна за това ", сподели още Бинева.

" Как се усещам в този момент като модел? Много добре. Много ми хареса разнообразието всеки ден. Ежедневието ми сигурно е по-спокойно. Спортът е доста мъчно нещо и се изисква доста мощен темперамент. През 2016 година започнах да го премислям (за кариера на модел - б.р.) и да ми идва като концепция какво да върша след гимнастиката, че това може би ще е бъдещето ми. И се веселя, че в действителност потеглих по този път, уповавам се, че ме чакат доста хубави неща. Целта ми е да изляза отвън страната, защото там е по-голямата част от работата на професионалния модел. Много желая да пътувам, да виждам света, да откривам нови места - това доста ми харесва ", показа в края на изявлението младата хубавица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР