Бившата съпруга на руския президент Владимир Путин Владимир Путин -

...
Бившата съпруга на руския президент Владимир Путин Владимир Путин -
Коментари Харесай

Екссъпругата на Владимир Путин продава имоти в Испания на пожар

" Бившата брачна половинка на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През Людмила Очеретная и сегашният ѝ сателит в живота Артур Очеретний продават недвижими имоти  в Испания на пожар ", написа украинското издание " Европейская истина ".

" Семейството разгласи за продажба два жилището в първокласен затворен комплекс в южния курорт Марбея. Общата стойност на жилищата е 2,2 милиона евро. Причината за обявата е страхът, че Европейският съюз може да наложи наказания на някогашната първа дама на Руската федерация. Ограниченията включват запориране на движимо и недвижимо имущество.  Англия към този момент наложи наказания на Людмила Очеретная ", добави медията.

" Семейство номер едно на Русия публично разгласи края на съвсем 30-годишния си брак през 2013 година Въпреки юридически завършения бракоразвод, счита се, че стопанинът на Кремъл е главен финансов донор на някогашната си брачна половинка, уточни още вестникът.

" Обявените за продажба жилища се водят на името на Артур Очеретний. Те са купени през 2011 година и 2014 година като за единия от тях е изтеглил ипотечен заем от испанска банка ", добави " Европейская истина ".

Изданието разясни: Законодателството на иберийската страна разрешава на всеки чужденец, закупил парцел на стойност повече от 500 000 евро, да получи позволение за престояване. Първоначално за период от една година, а по-късно непрекъснато.

Артур Очеретний е роден през 1978 година в Калининград (най-западната точка на Русия). Той е почнал бизнескариерата си като търговец на риба и морски артикули. Той също е притежател на PR-агенция, провела предизборни акции на Путин.

Предприемелите има зад тила си един брак. Той има наследник от  Анастасия Бочарова. За сватбата на Очеретний с Людмила, по татко Шкребнева, се заприказва в края 2016 година

Няколко месеца по-късно екссъпругата на Путин разгласи публично новото си фамилно име.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР