Бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви Мейс,

...
Бившата съпруга на Рафаел ван дер Ваарт - Силви Мейс,
Коментари Харесай

Силви пусна своя колекция бельо

Бившата брачна половинка на Рафаел ван дер Ваарт - Силви Мейс, стартира ново начинание. Красавицата пусна своя сбирка дамско долни дрехи. Тя ще се продава в Холандия и Германия.

Блондинката се сплоти с огромния онлайн дистрибутор " Амазон ", който ще популяризира Sylvie Flirty Lingerie. Рекламно лице на сбирката е самата някогашна футболна половинка. За задачата тя снима секси фотосесия с няколко от моделите, които пуска. Бельото ще коства сред 50 и 100 евро.

Холандският модел и телевизионна водещ бе женена за футболиста от 2003 до 2013 година Двойката, която има наследник и щерка, бе една от най-изветсните двойки в родината си. Връзката им стартира да се разпада, откакто зашеметяващата русокоска призна, че е имала спекулация с водач на огромна самолетна компания през 2010 година

Последната капка на търпението на някогашния състезател на Реал (Мадрид) и Тотнъм преля, когато я хвана в компрометираща обстановка с различен мъж на празненство по случай Нова година. Последва плевел скандал сред двамата и разлъка.

" Беше доста неуместно от моя страна - показа Силви преди време. - Аз съм глупак. Много скърбя. Това в никакъв случай не трябваше да се случва. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР