Бившата съпруга на Пепи Еврото Любена Павлова също проговори защо

...
Бившата съпруга на Пепи Еврото Любена Павлова също проговори защо
Коментари Харесай

Бившата на Пепи Еврото проговори за мебелите. Голяма изненада

Бившата брачна половинка на Пепи Еврото Любена Павлова също проговори за какво полицията е носела мебелите, които дамата е закупила в " Икеа ".

-->
„ Като бременна жена се оказа, че съм си надскочила потенциала, що се отнася до носене на багажи “, разяснява някогашната жена на Петьо Петров.

Павлова призна, че на оповестените фотоси е тя и посочи, че се движи с защита, която й е назначена публично.

Тя изясни, че бременността й към този момент проличава, като първо на помощ за мебелите се е притекло инцидентно преминаващо момче, а по-късно и униформеният чиновник.

С разпореждане на Софийски районна прокуратура до шефа на Столична дирекция на вътрешните работи е предоставена денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи на Любена Павлова, някогашната брачна половинка на Петьо Петров, показаха от Министерство на вътрешните работи за bTV.

На 18 юни охраняваното лице отива на пазар в огромен мебелен магазин. След това тя среща компликации при натоварването на мебелите в автомобила си.

Първоначално чиновниците на Министерство на вътрешните работи отхвърлят да качат мебелите, само че защото дълго време никой не се отзовал да помогне на дамата, а подземният гараж е избран като високорисково място, за персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките само за по-бързото им отдръпване, се добавя в позицията на Министерство на вътрешните работи по случая.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР