Бившата съпруга на Елвис Пресли - Присила, явно доста е

...
Бившата съпруга на Елвис Пресли - Присила, явно доста е
Коментари Харесай

Присила Пресли: Елвис ме навиваше за анален секс, а аз бях само на 14 години

Бившата брачна половинка на Елвис Пресли - Присила, очевидно много е поизплискала на прага на 80-те и описа прекомерно пикантни истории за половия си живот с артиста преди премиерата на кино лентата на София Копола за артиста на фестивала във Венеция.
Двамата се срещат на празненство в Германия по време на службата на артиста, когато той е на 24, а тя - единствено на 14.
„ За родителите ми беше доста мъчно да схванат за какво Елвис се интересува толкоз доста от невръстна госпожица. Предполагаха, че е педофил. Да, в действителност той имаше много бурна полова фикция, още от първия месец ме агитираше за орален и анален секс, което за мен беше шокиращо. Все отново бях единствено на 14.
Това обаче не беше основата на връзката ни - в действителност повода да сме дружно е, че можех да го чувам. Елвис изля цялата си душа пред мен в Германия: страховете си, очакванията си, говореше за загубата на майка си, с която в никакъв случай не можеше да се помири. Аз бях индивидът, който седеше там, слушаше го и го утешаваше. Между нас в действителност имаше връзка ", споделя вдовицата.
„ Хората си мислят: „ О, той е желал единствено секс “. Не, не е. Той беше доста благ, доста гальовен, доста любящ и почиташе обстоятелството, че бях единствено на 14 години. Бяхме единни в мислите си. “
Елвис и Присила Пресли се женят през 1967 година След раждането на щерка им Лиса Мари Пресли връзките им стават хладни и през 1971 година Присила подава молба за бракоразвод. Напускането на брачната половинка му е изострило проблемите на артиста с опиатите и алкохола.
Присила беше доста смутена от гибелта на Пресли през 1977 година, когато той умря от сърдечен удар.
В същото време дъщерята Лиса Мари Пресли умря на 13 януари тази година на 54-годишна възраст. Причината са следствията от интервенцията за понижаване на тежестта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР