Бившата съпруга на Елтън Джон - Ренате Блауел, поиска да

...
Бившата съпруга на Елтън Джон - Ренате Блауел, поиска да
Коментари Харесай

Бившата съпруга на Елтън Джон иска съдебна заповед срещу него

Бившата брачна половинка на Елтън Джон - Ренате Блауел, изиска да бъде издадена правосъдна заповед против него. Тя обаче не прецизира повода и нейният юрист също отхвърли да я разгласи. Заяви единствено, че тя е почувствала, че има потребност да го направи след " десетилетия на безмълвие ", само че се се надява казусът да бъде решен непринудено, написа life.dir.bg.

Нарушаването на мълчанието ѝ е доста нетипично за нея, тъй като тя постоянно е избягвала да притегля непознатото внимание. Подобна мярка нормално се търси по персонални въпроси или за прекъсване на информация, написа вестник " The Guardian ".

Ренате Блауел е звуков инженер. Елтън Джон се среща с нея, когато записва албума си " Too Low for Zero " през 1983 година Сключват брак през идната година по време на турнето му в Австралия, само че се развеждат през 1988 година Оттогава Блауел постоянно е била дискретна, въпреки и филмът " Рокетмен " да провокира интерес към нея. Предполага се, че точно това е провокирало нейната реакция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР