Бившата съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова има нов мъж

...
Бившата съпруга на Благой Георгиев, Есмер Омерова има нов мъж
Коментари Харесай

Есмер на Джизъса заряза любовника, намери си нов

Бившата брачна половинка на Благой Георгиев, Есмер Омерова има нов мъж до себе си.

Тя е разграничена с боксьора Макс Давидов и все още не разкрива самоличността на новия си обичан. Есмер разгласява фотография, на която лицето му е прикрито, само че той сантиментално е прегърнал танцьорката, а до тях е синът на Есмер и Благой – Елай. Мъжът е облечен с елегантно сако, като е прекомерно допустимо да е надалеч от спортните среди, за разлика от предходните мъже на Есмер.

Танцьорката се хвана с треньора по бокс Макс малко след трагичния бракоразвод в Благой Георгиев. Футболистът и Есмер се разделиха в неприятни връзки, а това пречи на Благо да вижда сина си.

Веднага откакто се хвана с Макс, Омерова наля масло в огъня, публикувайки клипове, в които Елай назовава новия мъж на майка си " баща “. Есмер получи диамантен годежен пръстен от мачото, само че до женитба по този начин и не се стигна.

Първите сигнали за настъпилия край даде танцьорката откакто изтри всички общи фотоси с Макс от обществените мрежи. Същото тя направи с Благой още преди да разгласят публично раздялата си, писа " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР