Бившата репортерка на Папараци Лиляна Ангелова най-сетне е успяла да

...
Бившата репортерка на Папараци Лиляна Ангелова най-сетне е успяла да
Коментари Харесай

Медицинско чудо в “Папараци”! Лили забременя, след като лекарите я бяха отписали! Вижте какво и се случи

Бившата кореспондентка на „ Папараци ” Лиляна Ангелова най-накрая е съумяла да забременее .

Красавицата, която нашумя с присъединяване си в едно от първите издания на „ Биг Брадър ”, от дълго време копнееше за лично дете и не щеш ли фантазията й е на път да се сбъдне.

„ Клюкарката ” на Николета Лозанова към момента е в начална фаза на бременността си и не споделя щастието си обществено, с цел да не бъде урочасана. „ Пази радостната новина в загадка, само че в същото време доста й се желае да се похвали на всички ”, настояват източници от обкръжението й.

Преди към 12 месеца Лили се сгоди за пловдивския предприемач Станислав Костов , с който има връзка от 4 години. Риалити звездата дълго криеше самоличността на обичания си, тъй като той беше женен за друга . Чак откакто го разведе, тя стартира да го показва като собствен сътрудник, писа „ Уикенд “.

За времето, в което са дружно, двамата неведнъж опитвали да се снабдят с бебе. Ангелова даже се подложила на ин витро процедура, само че и това не дало резултат. В последна сметка хубавицата се обърнала към нетрадиционните практики и с тяхна помощ съумяла да зачене.

Преди време Ангелова изненада всички, споделяйки, че посещава курсове по холистична медицина . Цели две години от живота си тя посветила на тези занимания, а знанията, с които усвоила, й помогнали в битката за правоприемник .

Самата Лили в никакъв случай не е крила репродуктивните си проблеми . „ Сблъсках се със съществени трудности. Откриха ми киста на левия яйчник – към 7 см. Един прочут софийски доктор изрази подозрение, че става въпрос за ендометриоза – болест, която попречва забременяването. Препоръча ми интервенция, само че аз не го послушах ”, споделяла е пловдивчанката.

Диагнозата на експерта я ужасила, защото лекуването на болестта изисква женският организъм да бъде вкаран в положение на изкуствена менопауза. Уплашена и объркана, Лиляна потърсила съвет от близки и по този начин научила за холистичната медицина, която преобърнала живота й. Ангелова намерила огромен потенциал в тази област. Той й изготвил хранителен режим, а също така я посъветвал да приема цветни есенции под формата на капки и разнообразни добавки, подпомагащи функционалностите на организма. Когато отишла на обзор месец по-късно, кистата й се била смалила на 3 см. После пък напълно изчезнала и лекарите оповестили случая за свръхестествен.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР