Бившата приятелка на Валери Божинов заживя с богат арабин в

...
Бившата приятелка на Валери Божинов заживя с богат арабин в
Коментари Харесай

Сръбското коте на Божинов го смени с арабски шейх

Бившата другарка на Валери Божинов заживя с богат арабин в Дубай. Биляна Дол, която прекара няколко години с родния футболист, се радва на разкош и нов живот в емирството.



Сръбското коте се придвижи дефинитивно в топлата страна преди няколко месеца. Оттогава Биляна съвсем не се е прибирала в родината си. Макар да не разкрива самоличността на новия си обичан, по всичко проличава, че той е със постоянни финансови благоприятни условия. Биляна постоянно снима новия си дом, не пропуща да се похвали и със скъпи дарове и покупки в дубайските молове. Пред сръбски медии преди месец Биляна издаде: " Щастлива съм, за първи път се намирам в толкоз спокоен интервал в живота си ". Дол е намерила и ново професионално занятие, като към този момент изкара курс по интериорен дизайн в Дубай. Именно с това силиконката желае да се занимава, да подрежда скъпи домове на заможни араби.

 

 Сръбкинята живее в разкош в Дубай

Сръбкинята живее в разкош в Дубай

В момента Биляна и тайнственият мъж до нея са в Малдивите, където брюнетката показва съвършено тяло, въпреки към този момент да надвишава 45 години. Сръбкинята се похвали с сантиментална вечеря по залез слънце и постоянно споделя фрагменти, на които се вижда единствено мъжка ръка или две чаши за вино.

 

 Биляна сега е на Малдивите

Биляна сега е на Малдивите

Божинов и Биляна изкараха няколко години дружно, само че най-после сръбкинята си потегли разочарована.

" Валери и аз към този момент не сме дружно. За страдание, нашето общо пътешестване завърши и за мнозина изглеждаше като сън. Направих всичко по силите си да му бъда най-хубавият сателит, като му помогнах да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да усъвършенства връзките си с майка си и някогашната си брачна половинка, с цел да бъде по-щастлив. Бях с него, когато той претърпява рухвания и когато се върна на върха. И в положително, и в неприятно постоянно съм била с него... Но явно не беше задоволително и нагонът му беше по-силен от това ", написа Биляна при раздялата им.

" Не става въпрос, че любовта посред ни е изчезнала, а за болестния му инстинкт да се задоволява с други дами , от което ме боли. Пожелавам му цялото благополучие на света, само че такава жена като Биляна Дол, която ще го обича и поддържа абсолютно, той в никакъв случай няма да откри. Край ", продължи красавацата.

 Валери и Дол бяха дружно три години

Валери и Дол бяха дружно три години

След като Дол прежали Валери, тя изживя любовна спекулация с турския публицист Юсуф Емин. Дълго време мадамата можеше да бъде видяна в компанията на водещия на телевизионното предаване " Севдалинка ". Връзката им обаче завърши бързо, а по-късно Биляна си откри много по-заможен сътрудник и се реалокира в Дубай.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР